H. Lozano įvartis Meksikoje sukėlė žemės drebėjimą

Meksika skambiai atšventė pergalę pasaulio čempionate - po pergalingo įvarčio šioje šalyje buvo sukeltas nestiprus žemės drebėjimas.

Meksikiečiai vakar pirmose grupės rungtynėse pateikė tikrą sensaciją, kai rezultatu 1-0 nukovė planetos čempionus Vokietiją. 35-ąją minutę pergalingą įvartį įmušė Hirvingas Lozanas.

Kaip praneša Kalifornijos žemės drebėjimų centro direktorius Johnas E. Vidale, jų radarai užfiksavo, kad būtent po H. Lozano įvarčio buvo užfiksuotas 2 balų žemės drebėjimas.

Tiesa, tai nėra stiprus žemės drebėjimas ir vargu, ar kuris nors meksikietis jį pajuto, tačiau tai tik parodo, kaip stipriai savo komandą palaiko Meksikos futbolo gerbėjai. <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">IMAGE: Artificial earthquake registered in Mexico when the country&#39;s national team scored against Germany. <a href="https://t.co/wy9hMGaQbi">pic.twitter.com/wy9hMGaQbi</a></p>&mdash; The Spectator Index (@spectatorindex) <a href="https://twitter.com/spectatorindex/status/1008408448508153856?ref_src=twsrc%5Etfw">June 17, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...