I. Casillasas: visi žaidėjai nusipelno tokio atsisveikinimo, kokio sulaukė A. Arbeloa

Ikeras Casillasas netiesiogiai įkando „Real“ vadovybei už prieš tai įvykusį jo ir kitų komandos legendų išlydėjimą teigdamas, jog kiekvienas komandos žaidėjas nusipelno tokio karjeros pabaigimo „Santiago Bernabeu“ stadione, kokio sulaukė Madrido ekipos gynėjas Alvaro Arbeloa.

Vartininkas Facebook paskyroje įdėjo video įrašą, kuriame jis ispanų kalba diskutavo apie Arbeloa karjeros pabaigą „Real“ namų arenoje ir tą palaikymą, kokio gynėjas sulaukė savo paskutiniame mače.

„Kiekvienas žaidėjas, kuris žaidžia „Real“ klube, nusipelno tokio atsisveikinimo su savo komandos draugais ir sirgaliais. Aš dėkingas jam už viską ką jis davė komandai ir linkiu jam viso ko geriausio tolimesniame jo gyvenimo etape. Alvaro buvo jaunimo akademijos produktas, kuris turėjo išvykti kitur tam, kad įrodytų savo vertę ir sugrįžtų į pagrindinę „Real“ ekipą“, - teigė Casillasas.

Po tokių Casillaso žodžių, dar karta buvo prisiminta istorija, kaip karjerą klube baigė ilgametis ekipos kapitonas. Casillasui viso labo buvo surengta spaudos konferencija, kurioje žaidėjas buvo vienintelis jos dalyvis. Toks žaidėjo atsisveikinimas su klubu nė iš tolo nepriminė to, ko paskutinime savo mače sulaukė Arbeloa.

Per savo karjerą „Real“ klube Arbeloa sužaidė daugiau nei 200 mačų, kai tuo tarpu 16 sezonų komandoje rungtyniavęs Casillasas klubo marškinėlius aikštėje vilkėjo virš 700 kartų.