I. Gundoganas apie "Liverpool" pasitraukimą iš taurių turnyrų: "Galbūt tai bus jų pranašumas"

"Manchester City" ekipos saugas Ilkay'us Gundoganas yra įsitikinęs, kad kovoje dėl "Premier" lygos titulo jų oponentai "Liverpool" turi pranašumą, nes jau pasitraukė iš abiejų taurės turnyrų. Tuo tarpu "miestiečiai" nužygiavo iki lygos taurės finalo bei tęsia kovą FA taurėje.

28-erių vokietis, kuris kartu su dabartiniu "Liverpool" treneriu Jurgenu Kloppu bendradarbiavo Dormundo "Borussia" ekipoje, teigia, kad būtent mažesnis turnyrų skaičius padėjo jiems iškovoti "Bundesliga" trofėjų.

"Kai nereikia rūpintis dėl kitų turnyrų, yra kur kas lengviau iškovoti pergales. Būtent taip jaučiausi, kuomet Dortmunde iškovojome titulą.

Mes turėjome pranašumą, nes žaidėme tik savaitgaliais, o tarp rungtynių turėdavome laisvą savaitę. Kloppas panašioje situacijoje yra ir dabar - tik "Premier" ir Čempionų lygos rungtynės.

Galbūt tai bus "Liverpool" pranašumas, sunku pasakyti. Mes nieko negalime pakeisti. Tiek jie, tiek mes turime koncentruotis ties savo rungtynėmis", - kalbėdamas su ESPN teigė I. Gundoganas.

Vokietis į Mančesterį atvyko būtent iš "Borussia" ekipos 2016 metų vasarą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...