I. Gundoganas: "Turime laimėti Čempionų lygą, jeigu norime būti vienoje eilėje su Europos elitu"

Ilkay'us Gundoganas teigia, kad "Manchester City" iki prestižinio klubo statuso trūksta tik triumfo UEFA Čempionų lygoje.

"Man City", kas antrus metus laimintis "Premier" lygą, Čempionų lygoje savo pėdsako dar nepaliko. 2015-16 metų sezone "miestiečiai" buvo arčiausiai savo tikslo, tačiau pusfinalyje juos sustabdė Madrido "Real" klubas.

"Per pastaruosius keletą metų Čempionų lygoje įgavome įvairios patirties. Žinoma, ji nebuvo pati pozityviausia. Manau, kad buvome verti laimėti šį turnyrą bent vieną kartą", – teigė vokietis.

"Kiekvienas klubas, kiekviena komanda, kiekvienas žaidėjas svajoja bent kartą iškelti šią taurę į viršų. Konkurencija dėl šio trofėjaus kiekvienais metais yra vis didesnė. Tavo šansai niekada nėra labai geri, tačiau šiame turnyre yra ir komanda, kuri trofėjų laimi metai iš metų.

Jeigu tu nori būti pasauliniame lygyje tiek kaip klubas, tiek ir kaip futbolininkas, privalai laimėti šį trofėjų.

Kai mums pavyks tai padaryti, klubas galės pradėti naują erą – būsime viename lygyje su "Real", "Barca", "Bayern" ir "Juventus". Mūsų darbas yra atiduoti viską, kad ši svajonė taptų realybe", – pridūrė I. Gundoganas.

"Man City" aštuntfinalyje varžysis su Gelzenkircheno "Schalke".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...