Į K. Mbappe pareiškimą sureagavęs PSG: "Jis lieka čia ir kitą sezoną"

Sekmadienį įvykusioje apdovanojimų ceremonijoje apie savo ateitį kiek paslaptingai užsiminęs Kylianas Mbappe artimiausiu metu permainų atlikti negalės.

K. Mbappe sekmadienį svaidėsi frazėmis, kad nori daugiau atsakomybės, nepriklausomai nuo to, kuriame klube rungtyniaus.

Visgi į šiuos prancūzo žodžius netruko sureaguoti pats Paryžiaus "Saint-Germain" klubas, kuris nuramino ekipos sirgalius pareikšdamas, kad K. Mbappe rungtyniaus čia ir kitą sezoną.

"Per šiuos dvejus metus tarp PSG ir Mbappe užsimezgė stiprus ryšys. Mūsų istorija tęsis ir kitą sezoną", – rašoma oficialiame Paryžiaus klubo pranešime.

"Mus sieja ambicijos klubo jubiliejinį 50-ąjį sezoną pažymėti istoriniu pasirodymu Europoje. Tai yra puikus momentas visiems kartu atidaryti naują puslapį ir įsirašyti į istoriją, kurioje kiekvienas žaidėjas turės individualų vaidmenį, nukreiptą į komandinę sėkmę", – priduriame pranešime.

K. Mbappe su PSG klubu vis dar turi dviejų metų galiojantį kontraktą.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/5ishYraDnW">pic.twitter.com/5ishYraDnW</a></p>&mdash; Paris Saint-Germain (@PSG_inside) <a href="https://twitter.com/PSG_inside/status/1130518511401525249?ref_src=twsrc%5Etfw">May 20, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...