Į L. Messi pareiškimus sureagavęs D. Alvesas: "Jis padarė klaidą taip kalbėdamas"

Praėjusį savaitgalį pasibaigęs "Copa America" turnyras sukėlė itin daug aistrų tiek tarp futbolo bendruomenės, tiek tarp pačių futbolininkų.

Su Argentinos rinktine trečiąją vietą iškovojęs Lionelis Messi rungtynėse dėl bronzos buvo pašalintas iš aikštės ir atsisakė į ją sugrįžti vykstant apdovanojimų ceremonijai.

Po rungtynių vienas geriausių planetos futbolininkų pareiškė, kad nenorėjo būti korupcijos dalimi bei tikino, jog turnyro rengėjai pasistengė, kad Brazilijos rinktinė keltų į viršų trofėjų.

L. Messi buvo nepatenkintas, kuomet pusfinalyje prieš Braziliją teisėjas nesiryžo skirti 11 metrų baudinio, kai baudos aikštelėje buvo pargriautas Argentinos rinktinės puolėjas Sergio Aguero.

Į tokius buvusio komandos draugo "Barcelona" klube pareiškimus sureagavo Braziliją į triumfą vedęs Dani Alvesas, kurio teigimu, L. Messi parodė nepagarbą "Selecao".

"Draugai ne visada būna teisūs vien dėl to, kad jie yra draugai. Suprantu, kad daug ką galima pasakyti kunkuliuojant emocijoms, tačiau aš vis tiek nesutinku su Messi.

Pirmiausia, mano nuomone, jis parodė didžiulę nepagarbą tokiai organizacijai kaip "Selecao". Antra, jis parodė nepagarbą profesionalams, kurie daug ką paaukojo, kad galėtų kovoti dėl šios svajonės.

Aš esu toks draugas, kuris visada pasako tiesą, jei to reikia. Manau, kad Messi padarė klaidą taip kalbėdamas", - bendraudamas su "Bem Amigos" sakė D. Alvesas.

Pats 36-erių brazilas sužaidė nuostabų čempionatą bei buvo išrinktas geriausiu turnyro žaidėju.