Į Madridą grįžęs Z. Zidane'as: "Pokyčiai įvyks"

284 dienos – tiek be Madrido "Real" klubo praleido Zinedine'as Zidane'as. Praėjusią vasarą iš trenerio pareigų pasitraukęs legendinis prancūzas pirmadienį vakare vėl buvo pristatytas "Santiago Bernabeu" publikai.

Madrido "Real" po tragiškų pastarųjų savaičių rezultatų nusprendė imtis permainų ir iš trenerio pareigų atleido Santiago Solari, kurį po diskusijų su Florentino Perezu pakeitė Z. Zidane'as.

"Baltieji" šį sezoną jau praktiškai nebeturi dėl ko kovoti, tačiau Z.Zidane'as apie kito sezono darbus dar galvoti nenori, nors ir pridūrė, kad vasarą komandos sudėtyje bus atlikti pokyčiai.

"Esu laimingas grįždamas į klubą. Noriu vėl pradėti darbus ir sugrąžinti klubą ten, kur jam ir yra vieta. Vienintelis dalykas, apie kurį dabar galvoju, tai rytoj įvyksianti treniruotė", – pristatymo metu kalbėjo strategas.

"Praėjusią vasarą išvykau, nes maniau, kad reikia pokyčių abiem šalims. Grįžtu, nes prezidentas, kurį aš myliu, manęs to paprašė. Aš neketinu pamiršti to, ką mes laimėjo per pastaruosius metus, tačiau taip pat neužmiršiu ir blogų dalykų, kurie atsitiko praėjusiais metais. Mes laimėjome Čempionų lygą, tačiau likome be "La Liga" ir Karaliaus taurės", – tęsė Z. Zidane'as.

Paklaustas apie pokyčius, prancūzas atsakė: "Mes neabejotinai pakeisime tam tikrus dalykus, tačiau dabar tai nėra pats tinkamiausias metas apie tai kalbėti. Svarbiausia yra tai, kad aš grįžau. Mes dar turėsime laiko pakalbėti su prezidentu ir pačiu klubu apie tai, ką galime padaryti. Bet kaip sakiau, šiandien tai nėra mūsų problema."

Galiausiai sulaukęs klausimo net apie galimą Cristiano Ronaldo sugrįžimą, Z. Zidane'as teigė: "Šiuo metu apskritai negalvoju apie jokius įsigijimus. Žinoma, jis yra žaidėjas, kuris sukūrė istoriją šiame klube ir yra vienas geriausių istorijoje."

Z. Zidane'as į trenerio kėdę grįš šeštadienį – "Santiago Bernabeu" stadione lauks dvikova su Vigo "Celta".