Į Madridą trumpam grįžęs C. Ronaldo: "Man buvo sunku atsisveikinti su "Real"

Į Ispanijos sostinę pirmadienio vakarą sugrįžęs Cristiano Ronaldo už savo karjeros nuopelnus atsiėmė prestižinį leidinio "Marca" legendos apdovanojimą.

Prieš atsiimdamas apdovanojimą C. Ronaldo turėjo trumpą pokalbį bei susitikimą su savo buvusiu prezidentu – Madrido "Real" vadovu Florentino Perezu.

C. Ronaldo interviu metu teigė, kad iki pat šiol Madridas jam kelia puikius prisiminimus ir tikisi čia sugrįžti tam tikrame gyvenimo etape.

"Madridas yra išskirtinis. Aš keliauja labai daug, tačiau tokių miestų yra mažai. Džiaugiuosi dėl šio apdovanojimo ir didžioji dalis jo yra už tai, ką padariau būdamas "Real" klube.

Tai yra Ispanijos trofėjus ir aš labai didžiuojuosi galėdamas jį gauti. Noriu padėkoti visiems, kurie padėjo man tai pasiekti. Aš labai didžiuojuosi ir tikiuosi dar kada sugrįžti į Madridą", – kalbėjo C. Ronaldo.

Vėliau kalba pasisuko apie karjeros etapą "Real" klube ir jo netikėtą išvykimą.

"Man tikrai nebuvo lengva palikti šį klubą po tiek daug metų. Visgi šis sezonas buvo sėkmingas ir esu laimingas", – tęsė portugalas.

Paklaustas, ko ilgisi labiau – žaidimo "Man Utd" ar "Real" klube, C. Ronaldo pridūrė: "Pasiilgstu abiejų, tačiau Madride sutikau savo merginą ir čia augo mano vaikai, todėl Madrido ilgiuosi labiau."

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...