Į "Man City" atvykęs Edersonas: visada svajojau žaisti Anglijoje

"Manchester City" galiausiai savo oficialioje svetainėje informavo, kad Lisabonos "Benfica" klubui priklausęs 23-ejų metų vartų sargas  Edersonas liepos 1-ąją dieną taps "miestiečių" nariu.

Apie brazilo perėjimą į "Man City" jau buvo žinoma anksčiau, tačiau Mančesterio klubas delsė šias naujienas pranešti savo svetainėje. Manoma, kad Edersonas Pepo Guardiolo vadovaujamai komanda kainavo 40 mln. eurų - tai antras brangiausias vartininko perėjimo futbolo istorijoje.

Edersonas, kurio kontrakto detalės su "Man City" yra neskelbiamos, atvykęs į Mančesterį pareiškė, kad jo svajonė visada buvo rungtyniauti Anglijos "Premier" lygoje.

"Man patinka viskas, kas yra susiję su "Manchester City". Tai puikus klubas, kuris žaidžia mano mėgstamoje lygoje ir turi puikius sirgalius. Mano svajonė visada buvo atvykti į "Premier" lygą", - kalbėjo brazilas.

"Prie Pepo Guardiolos ši komanda tik tobulėja. Jis daug dėmesio skiria jaunimui ir žiūri į ateitį. Būtent dėl šios priežasties priėmiau šio klubo pasiūlymą. "Man City" turi nuostabią sudėtį ir tikiuosi, kad kitą sezoną mums pavyks pasiekti kažką išskirtinio", - pridūrė Edersonas.

Puikiai šį sezoną Portugalijoje pasirodęs Edersonas "Benfica" klubo marškinėlius vilkėjo dvejus metus. Vartininkas su komanda du kartus iš eilės tapo šalies čempionu.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeEderson?src=hash">#WelcomeEderson</a> <a href="https://t.co/mxjG4AAYuh">https://t.co/mxjG4AAYuh</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/872738868038164480">June 8, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...