Į rinką daugiau nebesižvalgantis Z. Zidane'as užsiminė apie J. Rodriguezo ir G. Bale'o ateitį

Spaudos konferenciją prieš pirmąsias sezono rungtynes surengęs Zinedine'as Zidane'as teigia, kad yra patenkintas turima sudėtimi.

Z. Zidane'as konferencijos metu iškart atsisakė kalbėti apie Neymarą ir Paulį Pogbą bei pridūrė, kad pasitiki visais žaidėjais, kurie yra komandoje.

Pats strategas anksčiau šią vasarą buvo pareiškęs, kad klubas dirba ties Garetho Bale'o pardavimu, tačiau dabar patvirtino, kad valas lieka.

"Iš pradžių atrodė, kad jis išvyks, bet dabar jis yra su mumis. Tokie dalykai yra nenuspėjami, tačiau mes pasitikime juo, kaip ir kitais žaidėjais.

Jis turi kontraktą su klubu ir yra svarbus žaidėjas. Manau, kad kiekvienais žaidėjais darys viską, jog tik pasunkintų mano darbą išsirenkant startininį vienuoliktuką", – gana pozityviai nusiteikęs kalbėjo Z. Zidane'as.

Prancūzas taip pat patvirtino, kad komandoje taip pat greičiausiai liks Jamesas Rodriguezas, kuris šią vasarą grįžo po nuomos sutarties, tačiau dar nefigūravo jokiose rungtynėse.

"Jamesas yra pasiruošęs žaisti ir esu labai laimingas, jog turiu jį savo sudėtyje. Pasitikiu visais žaidėjais, kurie yra komandoje. Jie taip pat čia yra laimingi, – pridūrė prancūzas.

Madrido "Real" pasirodymą Ispanijos pirmenybėse pradės šeštadienį rungtynėmis su Vigo "Celta".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...