Į žodžių karą su J. Kloppu įsivėlęs S. Ramosas atkirto strategui

Prieš artėjančią UEFA Supertaurės dvikovą Sergio Ramosas vėl turėjo prisiminti Čempionų lygos finalo dvikovą su "Liverpool".

Iš po finalo vis dar atsimenama, kaip Mohamedas Salah patyrė traumą po dvikovos su Sergio Ramosu. J. Kloppas neseniai duotame interviu gynėją išvadino ne pačiais gražiausiais epitetais ir pasakė, kad jis nejaučia jokios pagarbos savo varžovams.

Vienas žurnalistų S. Ramosui pasakė šiuos vokiečio žodžius, o tada S. Ramosas negailėjo aštrių žodžių vokiečiui.

"Visiškai nesureikšminu tai, ką kalba kiti. Kiekvienas turi savo nuomonę, tačiau tik dar kartą galiu pasakyti, kad neturėjau nė minties traumuoti Salah. Jis buvo pirmas, kuris griebė mano ranką ir tada mes kritome ant žemės.

Jeigu Jurgenas tai bando pateikti kaip priežastį, kodėl jie pralaimėjo, mes jį puikiai galime suprasti, nes tai yra ne pirmas finalas, kurį jis pralaimi. Skirtumas yra tas, kad kai kurie iš mūsų jau ilgą laiką varžosi pačiame aukščiausiame lygyje, o aš nesu tikras, ar jis gali pasakyti tą patį apie save.

Kaip bebūtų, aš jį vertinu kaip trenerį ir už jį balsavau UEFA rinkimuose. Iki pat šiol manau, kad jis yra vienas geriausių pasaulyje", - kalbėjo Madrido "Real" kapitonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...