Įpykusi "Gintra" pelnė net 13 įvarčių

Pyktį po nesėkmės pirmose UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio rungtynėse iš Lietuvos čempionių sugerti teko Gargždų “Bangos” futbolininkėms.

Lietuvos moterų futbolo A lygos trečio rato rungtynėse Šiaulių “Gintra-Universitetas” namuose net 13:0 (9:0) sutriuškino Gargždų “Bangos” vienuolikę.

Įvarčiai:

“Gintra-Universitetas”: A.Filenko – 4, M.Crosson – 3, I.Freitas – 2, L.Rogačiova, A.Alekperova, L.W.Smeda ir V.Neverdauskaitė po 1.

Šiaulietės A lygoje ir toliau išlieka vienvaldės turnyrinės lentelės lyderės. Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės yra iškovojusios visas dešimt pergalių ir savo kraityje turi 30 taškų bei yra arti to, kad užsitikrintų jau 17 -ajį Lietuvos čempionių titulą, kuris būtų iškovotas jau 13 -ąjį kartą iš eilės.

“Gintra-Universitetas” toliau intensyviai rengiasi atsakomosioms UEFA Čempionių lygos šešioliktfinalio rungtynėms Prahoje, kurios vyks rugsėjo 27 -ąją.

Komanda šį trečiadienį Šiaulių miesto savivaldybės stadione žais kontrolines rungtynes su Kazachstano čempione Šymkento “BIIK-Kazygurt”, kuri pirmajame UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio ture pateikė didžiausią sensaciją namuose 3:1 įveikdama Barselonos “FC Barcelona” futbolininkes.