Iš aikštės pašalintas G. Bale'as iškovojo tašką "Real" komandai

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse finišavo 3-asis turas.

Paskutinės rungtynėse įvyko Viljarealyje, kur vietos "Villarreal" susigrūmė su Madrido "Real". Garethas Bale'as du kartus lygino rezultatą, o Ispanijos sostinės ekipa antrą kartą turėjo susitaikyti su lygiosiomis.

12-ąją minutę Gerardas Moreno išvedė "submarinus" į priekį. "Real" stengėsi taisyti situaciją, tačiau greitai atsakyti į varžovų įvartį nepavyko.

Pačioje kėlinio pabaigoje Garethui Bale'ui galiausiai pavyko atstatyti lygybę – jis pasižymėjo po puikaus Luka Jovičiaus ir Dani Carvajalio žaidimo baudos aikštelėje.

Antrajį kėlinį "baltieji" pradėjo aukšta nata ir spaudė šeimininkus, tačiau "Villarreal" gynyba nebraškėjo.

74-ąją minutę "Villarreal" surezgė vieną iš nedaugelio pavojingų atakų ir vėl įsiveržė į priekį. Thibaut Courtois iš pradžių išgelbėjo "Real", tačiau kamuolys patogiai atšoko "Villarreal" žaidėjui, po kurio perdavimo pasižymėjo Moi Gomezas.

Netikėtą smūgį gavusi Madrido ekipa atsitiesė ir šį kartą – 86-ąją minutę tas pats G. Bale'as pasiuntė kamuolį į "Villarreal" dešinįjį vartų kampą ir išlygino rezultatą.

Per likusį laiką komandos daugiau pavojingesnių epizodų nesukūrė, tačiau iš aikštės per pridėtą laiką buvo pašalintas pagrindinis "Real" herojus – G. Bale's. Jis užsidirbo dvi greitas geltonas korteles ir pačioje pabaigoje turėjo palikti aikštę.

Madrido ekipa antrą kartą šiame sezone turėjo tenkintis lygiosiomis. "Baltuosius" nuo lyderių jau skiria keturi taškai.

Rezultatas:

"Villarreal" 2 - 2 "Real Madrid"
12' [1 - 0] G. Moreno
45+1' [1 - 1] G. Bale
74' [2 - 1] M. Gomez
86' [2 - 2] G. Bale
90+4' G. Bale ("Real") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...