Isco apie "Premier" lygos klubų dėmesį: sulaukiu skambučių, bet neturiu ketinimų palikti "Real"

Madrido "Real" klubo žvaigždė Isco atskleidė, kad iš Anglijos "Premier" lygos klubų sulaukia nuolatinio susidomėjimo, tačiau pats ispanas nėra suinteresuotas tuo.

26-erių metų saugas jau nuo 2013-ųjų metų rungtyniauja Ispanijos sostinėje, tačiau vietą startinėje sudėtyje jam pavyko išsikovoti tik praėjusiame sezone. Šį sezoną saugas turėjo žaidimo nuosmukių, kas vėl buvo paskatinę kalbas apie jo išvykimą.

Vis dėlto Isco paneigė šiuos pranešimus ir nurodė, kad į Madridą atvyko jau žinodamas, kad čia rungtyniaus ne vienerius ir ne dvejus metus.

"Skambučių iš jų ("Premier" lygos klubų - red. past.) susilaukiu dažnai, tačiau nesu į juos susikoncentravęs", - pareiškė Isco.

"Mano žodžiai jau buvo ne taip interpretuoti kovą, todėl nebenoriu kalbėti su spauda apie savo ateitį. Madride jaučiuosi svarbus ir vertinamas klubo. Pranešimai, kad Isco čia nėra laimingas ir jis ketina išvykti yra visiškas melas.

Visada sakiau, kad esu laimingas Madride. Dar atvykęs į "Real" žinojau, kad čia rungtyniausi labai ilgai", - pridūrė Isco.

Išskirtine technika pasižymintis saugas šį sezoną per per 48 susitikimus yra pelnęs devynis įvarčius ir atlikęs 10 rezultatyvių perdavimų.