Isco: nežinau, ką turėčiau padaryti, kad išsikovočiau Z. Zidane'o pasitikėjimą

Tris įvarčius į Argentinos rinktinės vartus pasiuntęs Isco prisipažino, jog rinktinėje jaučiasi gerokai geriau nei savo klube, o saugo teigimu, Madrido „Real“ klube jam trūksta pasitikėjimo iš komandos trenerio.

Ispanas šį sezoną neretai nepatenka net į startinę „Real“ klubo sudėtį, o pats futbolininkas atviravo, kad nebežino ką turėtų padaryti, jog užsitarnautų komandos trenerio Zinedine‘o Zidane‘o pasitikėjimą.

„Madride aš neturiu to pasitikėjimo, kurio reikia žaidėjui. Mačai nacionalinėje rinktinėje suteikia man gyvybės: čia manimi labai pasitiki komandos treneris.“, - po mačo kalbėdamas su Marca žurnalistu teigė žaidėjas.

„Aš noriu įrodyti, kad esu geras žaidėjas ir Julenas Lopetegui parodo tikėjimą manimi suteikdamas man tiek žaidimo minučių.

Galbūt aš esu viso ko problema Madride. Aš nežinau ką turėčiau padaryti, kad išsikovočiau Z. Zidane‘o pasitikėjimą.“

Šį sezoną „Real“ gretose Isco iš viso aikštėje pasirodė 40 kartų ir pelnė 7 įvarčius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Visgi, vos aštuonis kartus jis aikštėje praleido visas 90 minučių. Tuo tarpu Ispanijos rinktinėje jis per paskutinius aštuonis mačus pelnė 7 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.