Ispanija ir Kolumbija išsiskyrė lygiosiomis, italai sutriuškino Urugvajų (VIDEO)

Trečiadienį vėlai vakare Senajame žemyne įvyko dar dvejos intriguojančios draugiškos rinktinių rungtynės.

Ispanija savo žiūrovų akivaizdoje priėmė Kolumbijos rinktinės futbolininkus. Po užtikrintos rungtynių pradžios Juleno Lopetegui auklėtiniai tik rungtynių pabaigoje išplėšė lygiąsias rezultatu 2-2.

22-ąją minutę Davidas Silva po puikaus Pedro perdavimo išvedė ispanus į priekį, tačiau 39-ąją minutę Edwinas Cardona pasinaudojo neužtikrintu varžovų žaidimu gynyboje ir išlygino rezultatą.

Antrajame kėlinyje Kolumbija daug progų nekūrė, tačiau vieną iš nedaugelio pavertė antruoju įvarčiu - 55-ąją minutę po standartinės situacijos pasižymėjo ir rezultatyviausiu savo šalies futbolininku tapo Radamelis Falcao.

Vis dėlto ispanai nebuvo linkę namuose pralaimėti ir spaudė varžovus. 87-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Alvaro Morata puikiu smūgiu galva išlygino rezultatą ir išgelbėjo komandą nuo pralaimėjimo.

Kitose rungtynėse Italija Nicoje susigrūmė su Urugvajaus futbolininkais. 2006 metų pasaulio čempionai užtikrintai nugalėjo be Edinsono Cavani ir Luiso Suarezo žaidusius urugvajiečius.

7-ąją minutę į savus vartus pasižymėjo Jose Gimenezas, o rungtynių pabaigoje dar po įvartį italams pridėjo Ederis bei nuo 11 metrų žymos pasižymėjęs Daniele De Rossi.

Rezultatai:

Ispanija 2 - 2 Kolumbija
22' [1 - 0] D. Silva
39' [1 - 1] E. Cardona
55' [1 - 2] R. Falcao
87' [2 - 2] A. Morata

Italija 3 - 0 Urugvajus
7' [1 - 0] J. Gimenez (į savus vartus)
83' [2 - 0] Eder
90+2' [3 - 0] D. De Rossi (11 m. baudinys)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...