Ispanijos spauda: L. Jovičius – naujasis Madrido "Real" puolėjas

Ketvirtadienį dar kartą klasę parodęs Frankfurto "Eintracht" puolėjas Luka Jovičius jau žino savo tolimesnę ateitį.

Ispanijos žiniasklaidoje mirga pranešimai, kad Madrido "Real" jau praktiškai susitarė dėl 21-erių metų puolėjo įsigijimo. L. Jovičius dar ketvirtadienį pasiuntė kamuolį į Londono "Chelsea" komandos vartus Europos lygos pusfinalyje.

Dienraštis "AS" skelbia, kad sandoris jau yra baigtas, o oficialiai apie tai greičiausiai bus paskelbta po atsakomųjų rungtynių su "Chelsea". Pasak šaltinio, Madrido "Real" už žaidėją iš viso paklos 60 mln. eurų – 48 mln. nubyrės į "Eintracht" sąskaitą, o likusi dalis atiteks 20 procentų teisių į jį turinčiai "Benfica" komandai.

Pats futbolininkas su Madrido "Real" žodinį susitarimą pasiekė jau prieš kelias savaites. Jis turėtų pasirašyti šešerių metų kontraktą.

Šiuos pranešimus patvirtino tiek "Mundo Deportivo", tiek "Marca", tiesa, pastaroji teigia, kad sandoris dar nėra visiškai baigtas, nes "Eintracht" nori "Real" puolėjo Mariano Diazo, todėl klubai dar nėra galutinai apsisprendę dėl sandorio detalių.

L. Jovičius į Madridą atvyks iškart pasibaigus sezonui. Jam yra numatytas gana svarbus vaidmuo komandoje, mat įvairių pranešimų teigimu, Zinedine'as Zidane'as jį mato kartu rungtyniaujantį su Karimu Benzema.

Kylanti Serbijos futbolo žvaigždė L. Jovičius šį sezoną yra antras pagal rezultatyvumų Europos lygoje ir Vokietijos pirmenybėse. Iš viso per 44 susitikimus jis yra įmušęs 26 įvarčius ir atlikęs septynis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...