Ispanų spauda: Neymaras kitą vasarą gali palikti PSG už tą pačią sumą, kurią atvyko

Ispanijos žiniasklaidoje paskutiniu metu vis dažniau diskutuojama apie Neymaro sugrįžimą į "La Liga" pirmenybes.

Prieš kelias dienas "Mundo Deportivo" leidinyje pasirodė publikacija, kuriame skelbiama apie tai, kad Neymaro prašosi sugrįžimo į "Barceloną". Šią galimybę vėl iš naujo pradėjo aptarinėti "Barcos" vadovybė, kuri greičiausiai būtų priversti rinktis tarp Neymaro ir Ousmane'o Dembele.

26-erių metų Brazilijos futbolo žvaigždė į Paryžių patraukė 2017 metų vasarą. PSG vadovai tada už krašto puolėją ryžosi pakloti jo sutartyje nurodytą išpirkos sumą - 222 mln. eurų.

Investavus tokią sumą į vieną žaidėją, normalu, kad PSG sieja igalaikę ateitį su juo, tačiau pats Neymaras nesijaučia laimingas šioje komandoje ir norėtų grįžti rungtyniauti ten, kur jam buvo geriausia - Ispanijoje.

Kaip rašo Madrido dienraštis "Marca", "Real" taip pat yra pasirengęs vasarą kovoti dėl brazilo, kuris su persikėlimu buvo siejamas jau aną vasarą.

Pasak minėto leidinio, Neymaras turi žodinį susitarimą su PSG vadovu, kad jam gali būti suteikta galimybė 2019 metų vasarą palikti komandą už tą pačią sumą, kurią klubas sumokėjo įsigydamas jį - 222 mln. eurų.

Taigi, jeigu brazilo nuomonė apie gyvenimą ir žaidimą Paryžiuje nepasikeis, realu, kad Madrido "Real" ir "Barcelona" stos į kovą dėl žaidėjo sugrįžimo į "La Liga" pirmenybes.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...