Išpažintis: C. Fabregas metė picą į Sero A. Fergusono veidą

Paslaptis, kuri truko daugiau negu 13 metų buvo išaiškinta. Dar 2004-aisiais tarp „Manchester United“ ir Londono „Arsenal“ ekipos žaidėjų įsiplieskė konfliktas, kuris pasibaigė itin keistai.

Buvęs „Arsenal“ ekipos saugas Cescas Fabregas po ilgų įtarimų pagaliau prisipažino ir paklaustas ar jis metė picą į buvusį „Manchester United“ ekipos strategą Serą Alexą Fergusoną, jis atsakė:

„Taip. Martinas Keownas yra melagis, nes aš jį mačiau prieš save mušantį kitus žmones, todėl jis tikrai nieko nematė.

Taigi, aš einu su savo pica rankoje ir matau Solą Campbellą, Rio Ferdinandą ir Martiną Keowną ir jie tiesiog stumdė vienas kitą. Aš pagalvojau, kad irgi noriu prisijungti, bet nežinojau kaip, tai tiesiog paleidau picą į juos.

Ir kai pamačiau į ką ta pica pataikė, o aš ten tikrai nesiekiau pataikyti... Aš atsiprašiau Sero Alexo, tikrai nenorėjau taip pasielgti!“ – nuotaikingą istoriją pasakojo C. Fabregas.

Pats Seras A. Fergusonas šį įvykį aprašė savo autobiografinėje knygoje. Specialistas pasakojo, „kad po to kai išsiaiškinau viską su Arsene‘u Wengeru, kitas dalykas, kurį žinojau, tai kad buvau visas aplipęs pica. Mes visada paliekame maisto svečių rūbinėje po kiekvienų rungtynių. Picą, vištieną. Daug komandų taip daro. „Arsenal“ ekipos maistas buvo geriausias.

Visi sako, kad Cescas Fabregas buvo tas, kuris metė picą į mane tą dieną, bet aš net neįsivaizduoju, kas tai padarė“, - rašė Seras A. Fergusonas. Dabar jis tikrai žino. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...