Įspūdingą pergalių seriją pasiekęs "Real" suklupo Valensijoje, o "Barcelona" - San Sebastiane (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "Primera" pirmenybėse sužaistos ketverios 17-ojo turo rungtynės.

Bene įdomiausias susitikimas įvyko "Mestalla" stadione, kur vietos "Valencia" susigrūmė su Madrido "Real". "Šikšnosparniai" iškovojo pergalę ir nutraukė įspūdingą karališkojo klubo pergalių seriją.

Rungtynės prasidėjo nuo grėsmingo "Valencia" žaidimo, tačiau 14-ąją minutę jie buvo nubausti. Baudos aikštelėje ranka sužaidė Alvaro Negredo ir prie Diego Alveso vartų buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Cristiano Ronaldo.

Per likusį pirmojo kėlinio proga abi ekipos turėjo nemažai progų pelnyti bent vieną įvartį, o nuo išlyginamojo įvarčio 44-ąją minutę "Real" ekipą išgelbėjo virpstas ir budrus Ikeras Casillasas.

Antrajame kėlinyje ir vėl nuo pradžių "Valencia" pradėjo spausti savo varžovus. Jau 52-ąją minutę krito išlyginamasis įvartis, kai po rikošeto pasižymėjo Antonio Barraganas.

Ties šiuo įvarčiu "šikšnosparniai" sustoti negalėjo ir 65-ąją minutę po kampinio "Valencia" jau pirmavo. Dani Parejo pakėlė kamuolį link baudos aikštelės ir puikų įvartį galva pelnė Nicolas Otamendi.

Per likusį laiką "baltieji" spaudė savo varžovus ataka po atakos, tačiau šeimininkams pavyko atsilaikyti ir išplėšti pergalę rezultatu 2-1. Tai reiškia, kad nutrūko "Real" klubo 22 pergalių serija.

Kitose rungtynėse "Barcelona" nesugebėjo pasinaudoti galimybe pralenkti "Real" klubo. Luiso Enrique auklėtiniai rezultatu 0-1 nusileido San Sebastiano "Real Sociedad" futbolininkams, kai vienintelį įvartį dar 2-ąją minutę į savus vartus galva pelnė Jordi Alba.

Pergalės atveju "Barca" galėjo nuo karališkųjų atitrūkti dviejais taškais, nors pastarieji dar vienas rungtynes turi atsargoje. Po 17 turų lyderiu su 39 taškais išlieka "Real".

Rezultatai:

"Getafe" 1 - 2 "Rayo"

3' [1 - 0] A.Vazquez

39' [1 - 1] Jozabed

64' [1 - 2] R.Baena

"Valencia" 2 - 1 "Real Madrid"

14' [0 - 1] C.Ronaldo (11m. baudinys)

52' [1 - 1] A.Barragan

65' [2 - 1] N.Otamendi

"Espanyol" 1 - 2 "Eibar"

34' [0 - 1] M.Del Moral

37' [0 - 2] F.Piovaccari

80' [1 - 2] F.Caicedo

<iframe width="500" height="323" src="//www.youtube.com/embed/oqdQUNx3NCg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Real Sociedad" 1 - 0 "Barcelona"

2' [1 - 0] J.Alba (į savus vartus)

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/7427076" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...