Italijoje - C. Immobile pokeris, "Juventus" bei "Napoli" pergalės ir "Roma" nesėkmė (VIDEO)

Sužaisti dar aštuoni susitikimai Italijos čempionate.

Viename jų tris taškus prieš Veronos "Hellas" iškovojo pirmenybių lyderis "Napoli", kurį į pergalę atvedė Kalidou Koulibaly bei Jose Callejono įvarčiai.

Maurizio Sarri auklėtiniams varžovų gynybą pralaužti buvo nelengva, bet ją Koulibaly galiausiai pribloškė po Mario Rui pakelto kampinio, o Callejonas išnaudojo puikų Lorenzo Insigne perdavimą.

Visgi, ši lyderių pergalė nublanko prieš kitus pasirodymus, o ypač prieš Ciro Immobile pokerį į "SPAL 2013" vartus. Šis Romos "Lazio" snaiperis pratrūko, kai įvarčiais apsikeitus Luisui Alberto bei Mirko Antenucci rezultatas buvo 1-1.

Italas pasibaigus pirmajam kėliniui savo sąskaitoje jau turėjo hat-tricką, o ketvirtąjį tikslų smūgį atliko vos prasidėjus antrajam. Galiausiai sostinės futbolininkai šį mačą laimėjo rezultatu 5-2.

Netikėtą pralaimėjimą patyrė Genujos "Sampdoria", išvykoje nusileidęs vos antrąją pergalę pasiekusiam "Benevento", kuris, panašu, ima kapstytis iš visiškai beviltiškos situacijos. 

Svečiai šiame susitikime po Gianluca Caprari įvarčio netgi pirmavo, bet Massimo Coda rezultatą išlygino, o raudoną kortelę gavus Jacopo Salai jis dar ir įmušė puikų baudos smūgį. Viską galiausiai dar įtivrtino Enrico Brignola.

Tik 10-ąją vietą turnyrinėje lentelėje užimantį "Milan" tuo tarpu į pergalę prieš "Crotone" atvedė vienintelis Leonardo Bonucci tikslus smūgis.


Šiek tiek vėliau į kovą stojo "Roma" ir Bergamo "Atalanta" klubai. Pastarasis, nors žaidė svečiuose, dar labiau apkarpė sostinės futbolininkų viltis varžytis dėl čempionų titulo.

Gian Piero Gasperini auklėtinius į priekį 14-ąją minutę išvedė Andreasas Cornelius, o netrukus jų persvarą padvigubino Martenas De Roonas. Tiesa, jis dar iki pertraukos sugebėjo užsidirbti dvi geltonas korteles bei paliko "Atalanta" dešimtyje.

"Roma" tuomet dar labiau užgulė varžovų vartus ir Edinas Džeko šeimininkų atsilikimą sumažino jau 56-ąją minutę. Vis dėlto, pavojingas atakas "giallorossi" kūrė sunkiai, tad varžovai galiausiai atsilaikė bei išsivežė pergalę. 

Dabar "Roma" nuo "Napoli" atsilieka jau 12 taškų, o į ketvirtąją poziciją, garantuojančią vietą UEFA Čempionų lygoje, pakilo "Lazio".


Paskutiniosiose 20-ojo turo rungtynėse savo varžovus įveikė ir antrąją vietą turnyrinėje lentelėje užimantis Turino "Juventus". Massimiliano Allegri svečiuose po atkaklios kovos palaužė "Cagliari" pasipriešinimą.

Mūšis buvo išties įdomus, o progų pasižymėti turėjo ne tik favoritais laikyti "bianconeri", bet ir aikštės šeimininkai. Visgi, šalies čempionai pademonstravo nugalėtojų mentalitetą bei išsivežė tris taškus vienintelio Federico Bernardeschi įvarčio dėka. 

Jis neleido "Napoli" ekipai atitrūkti daugiau nei per vieną tašką.

Rezultatai:

"Torino" 3 - 0 "Bologna"
[1-0] 38' Lorenzo De Silvestri
50' Erick Pulgar ("Bologna") nerealizavo 11 metrų baudinio
[2-0] 53' Mbaye Niang
[3-0] 85' Iago Falque

"Milan" 1 - 0 "Crotone"
[1-0] 54' Leonardo Bonucci

"Benevento" 3 - 2 "Sampdoria"
[0-1] 45' Gianluca Caprari
[1-1] 69' Massimo Coda
83' Jacopo Sala ("Sampdoria") pašalintas iš aikštės
[2-1] 84' Massimo Coda
[3-1] 90' Enrico Brignola
[3-2] 90' Dawid Kownacki

"Genoa" 1 - 0 "Sassuolo"
[1-0] 80' Andrey Galabinov

"SPAL 2013" 2 - 5 "Lazio"
[0-1] 5' Luis Alberto
[1-1] 8' Mirko Antenucci (iš 11 metrų baudinio)
[1-2] 19' Ciro Immobile
[1-3] 26' Ciro Immobile
[2-3] 31' Mirko Antenucci
[2-4] 41' Ciro Immobile
[2-5] 50' Ciro Immobile

"Napoli" 2 - 0 "Hellas"
[1-0] 66' Kalidou Koulibaly
[2-0] 78' Jose Maria Callejon

"Roma" 1 - 2 "Atalanta"
[0-1] 14' Andreas Cornelius
[0-2] 19' Marten De Roon
45' Marten De Roon ("Atalanta") pašalintas iš aikštės
[1-2] 56' Edin Džeko

"Cagliari" 0 - 1 "Juventus"
[0-1] 74' Federico Bernardeschi

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...