Italijoje - "Milan" pralaimėjimas, "Juventus" pergalė bei įspūdingos "Atalanta" lygiosios su "Lazio" (VIDEO)

Šiandien sužaisti dar septyni "Serie A" susitikimai. Pirmajame jų "Milan" fubolininkus namie netikėtai parklupdė Veronos "Hellas".

Gennaro Gattuso auklėtiniai žymiai ilgiau kontroliavo kamuolį bei surezgė daugiau atakų, tačiau progas tiksliau realizavę varžovai į priekį išsiveržė jau 24-ąją minutę. Tuomet po kampinio pasižymėjo Antonio Caracciolo.

Antrajame kėlinyje "rossoneri" mėgino dar labau padidinti apsukas. Visgi, jam nė neįpusėjus rezultatas po Moise'o Keano įvarčio tapo 2-0.

Svečiai iš "madų sostinės" toliau švaistė galimybes pasižymėti ir galiausiai visas abejones dėl rungtynių baigties ištirpdė prieš tai rezultatyvų perdavimą atlikęs Danielis Bessa, o Suso dar užsidirbo raudoną kortelę.

Po pirmosios nesėkmės su naujuoju treneriu "Milan" veikiausiai nugrims dar giliau į turnyrines lentelės vidurį, kuomet "Hellas" vos pakilo virš iškritimo zonos.


Viename iš vėlesnių mačų pergalę prieš "Bologna" tokiu pačiu rezultatu iškovojo Turino "Juventus", aplenkęs Milano "Inter" bei pakilęs į antrąją vietą. 

Stipriausią praėjusio sezono ekipą į priekį šįkart išvedė puikiai baudos smūgį realizavęs Miralemas Pjaničius, kuris iki pertraukos dar ir tiksliai asistavo Mario Mandžukičiui.

"Bianconeri" savo varžovams kurti progų iš esmės neleido, o antrajame kėlinyje jų pergalę dar įtvirtino Filipo Helanderio klaida pasinaudojęs Blaise'as Matuidi.

Kiek prasčiau sekėsi kitai dėl vietos Europos turnyruose kovojančiai ekipai Genujos "Sampdoria". Ši namie pralaimėjo "Sassuolo" futbolininkams.

Varžovai turėjo puikią galimybę išplėšti pergalę dar 83-ąją minutę, tačiau tuomet Matteo Politano neįmušė 11 metrų baudinio ir atrodė, kad susitikimas baigsis be įvarčių.

Vis dėlto, jau baigiantis rungtynių laikui pergalingą įvartį įmušti sugebėjo Alessandro Matri, o pridėtos šešios minutės galutinės baigties nebepakeitė.

Tuo tarpu proga aplenkti pralaimėjusį "Milan" nepasinaudojo Florencijos "Fiorentina", savo mūšį su "Genoa" baigęs rezultatu 0-0.


Galiausiai, vakare iš tiesų šaunų futbolo spektaklį sirgaliams padovanojo Bergamo "Atalanta" ir Romos "Lazio" klubai. Čia užfiksuotos rezultatyvios lygiosios.

Namuose žaidusį "Atalanta" 19-ąją minutę smūgiu galva į priekį išvedė Mattia Caldara, o neilgai trukus rezultatas jau tapo 2-0 puikaus Josipo Iličičiaus smūgio dėka.

Tuomet svečiai iš sostinės labai greitai susiėmė ir jų gretose tolimą šūvį į vartų tinklą pasiuntė puikią formą demonstruojantis Sergejus Milinkovičius-Savičius. Šis saugas rezultatą išlygino jau 35-ąją minutę.

Iškart po pertraukos svarstyklės vėl pakrypo šeimininkų naudai, nes Bastosas baudos aikštelėje prasižengė prieš Alejandro Gomezą. 11 metrų baudiniu "Atalanta" į priekį dar kartą išvedė Iličičius.

70-oji minutė galėjo tapti lemiama, nes tada dar kartą įmušė Caldara. Vis dėlto, įvartis nebuvo įskaitytas, o atsigavę "Lazio" futbolininkai išlygino rezultatą, kai Felipe Caicedo atliko tikslų perdavimą Luisui Alberto.

Mačas galiausiai baigėsi rezultatu 3-3. Tiesa, tokia baigtis netenkins nė vienos komandos.

Rezultatai:

"Hellas" 3 - 0 "Milan"
[1-0] 24' Antonio Caracciolo
[2-0] 55' Moise Kean
[3-0] 77' Daniel Bessa
90' Suso ("Milan")

"Bologna" 0 - 3 "Juventus"
[0-1] 27' Miralem Pjanič
[0-2] 36' Mario Madžukič
[0-3] 64' Blaise Matuidi

"Crotone" 1 - 0 "Chievo"
[1-0] 33' Ante Budimir

"Fiorentina" 0 - 0 "Genoa"

"Sampdoria" 0 - 1 "Sassuolo"
83' Matteo Politano ("Sassuolo") nerealizavo 11 metrų baudinio
[0-1] 90' Alessandro Matri

"Benevento" 1 - 2 "SPAL 2013"
[1-0] 59' Michele Cremonesi (į savus vartus)
[1-1] 64' Sergio Floccari
[1-2] 74' Sergio Floccari

"Atalanta" 3 - 3 "Lazio"
[1-0] 19' Mattia Caldara
[2-0] 22' Josip Iličič
[2-1] 27' Sergej Milinkovič-Savič
[2-2] 35' Sergej Milinkovič-Savič
[3-2] 50' Josip Iličič
[3-3] 79' Luis Alberto

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10808702" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...