Italijoje – trečios iš eilės "Inter" lygiosios

Milano "Inter" ir toliau komplikuoja savo situaciją kovoje dėl "Serie A" titulo.

Antonio Conte treniruojama kariauna namuose neįveikė "Cagliari" futbolininkų ir trečią kartą iš eilės tenkinosi lygiosiomis. Negana to, artėjančiose kovose teks verstis ir be ekipos lyderio Lautaro Martinezo.

Šiomis lygiosiomis šį vakarą gali pasinaudoti Turino "Juventus" ekipa, kuri pergalės atveju nuo "Inter" atitultų jau iki 6 taškų.

Šeimininkams dvikovos pradžia su "Cagliari" nieko blogo nežadėjo – 26-ąją minutę L. Martinezas smūgiu galva išvedė "Inter" į priekį. Rezultatyvų perdavimą į savo sąskaitą įsirašė debiutines rungtynes žaidęs Ashley Youngas.

Antrajame kėlinyje "Inter" į nemalonią situaciją pasiuntė buvęs komandos žaidėjas – 78-ąją minutę Radja Nainggolanas tolimu šūviu atstatė lygybę.

Po kelių minučių pranašumą įspūdingu reidu galėjo susigrąžinti Romelu Lukaku, tačiau jo smūgis tikslo nepasiekė.

Per pridėtą laiką "Inter" bandė kapstytis iš duobės, tačiau 94-ąją minutę teko nusivilti dar labiau – pykčio ant teisėjo nesuvaldęs L. Martinezas prieš save išvydo raudoną kortelę, kuri jam kainuos kelių rungtynių diskvalifikaciją.

"Inter" ekipą dabar gali pavyti Romos "Lazio", kuri turi trijų taškų atsilikimą ir yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis mažiau.

Rezultatas:

"Inter" 1 - 1 "Cagliari"
29' [1 - 0] L. Martinez
78' [1 - 1] R. Nainggolan
90+4' L. Martinez ("Inter") pašalintas iš aikštės

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...