Įvarčių spektaklis Liverpulyje baigėsi triuškinančia "Tottenham" pergale

Sekmadienį 18 val. Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 18-ojo turo rungtynės.

Paskutinė dvikova įvyko "Goodison Park" stadione, kuriame žiūrovai išvydo net aštuonis įvarčius, tačiau didžioji dauguma tribūnų neturėjo kuo pasidžiaugti – Londono "Tottenham" rezultatu 6:2 sutriuškino Liverpulio "Everton" ekipą.

"Irisams" rungtynės prasidėjo puikiai – Theo Walcottas jau 21-ąją minutę išvedė šeimininkus į priekį, tačiau tada supykęs "Tottenham" šeimininkams atsakė trimis tiksliais smūgiais.

27-ąją minutę po grubios Jordano Pickfordo klaidos puikų įvartį pasiekė Heungas-Minas Sonas. 35-ąją minutę "pentinius" į priekį pirmą kartą rungtynėse išvedė Dele Alli, o dar po septynių minučių trečiąjį įvartį įmušė Harry Kane'as.

"Tottenham" įvarčių šou tęsėsi ir po pirmojo kėlinio – 48-ąją minutę savo įvartį "sužvejojo" ir Christianas Eriksenas. Po kelių minučių Gyldi Sigurdssonas puikiu reidu grąžino dviejų įvarčių atsilikimą, bet tada vėl pasikartojo pirmojo kėlinio scenarijus.

61-ąją minutę penktąjį įvartį į "Everton" vartus įmušė H-M. Sonas, o 74-ąją minutę galutinį tašką dvikovoje padėjo taip pat dublį į savo sąskaitą įsirašęs Harry Kane'as.

Trečioje vietoje esantis "Tottenham" po pergalės sumažino atsilikimą nuo "Man City" ekipos iki dviejų taškų, o nuo "Liverpool" išlaiko tą patį šešių taškų deficitą.

"Everton" komanda be pergalės lieka jau penktas rungtynes iš eilės ir yra patyrusi tris nesėkmes.

Rezultatas:

"Everton" 2 - 6 "Tottenham"
21' [1 - 0] T. Walcott
27' [1 - 1] H-M. Son
35' [1 - 2] D. Alli
42' [1 - 3] H. Kane
48' [1 - 4] C. Eriksen
51' [2 - 4] G. Sigurdsson
61' [2 - 5] H-M. Son
74' [2 - 6] H. Kane

<iframe width="500" height="300" src="https://hfoot.matchat.online/player/SI5vB6wZVP" style="border:none;" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: