J. Bartomeu: "Neymaro nėra mūsų planuose"

"Barcelona" prezidentas Josepas Maria Bartomeu paneigė žiniasklaidoje pasirodžius gandus, kad klubas svarsto apie galimybę susigrąžinti brangiausią planetos futbolininką Neymarą.

Katalonijos žiniasklaidoje neseniai pasirodė pranešimai, kad gyvenimu Paryžiuje ne itin patenkintas Neymaras norėtų grįžti į "Barcą". Panašu, kad brazilui net ir parodžius norą, rimtų priemonių siekiant susigrąžinti jį nebus imtasi.

"Neymaras išvyko ir mes nesitikime, kad jis grįš į "Barceloną". Nėra jokių planų, jog siektume jį susigrąžinti", - "El Mati de Catalunya" radijuje sakė "Barcelona" vadovas.

Paklaustas apie artimiausius veiksmus žaidėjų perėjimų lange, J. Bartomeu atsakė: "Neturime numatę jokių planų šį sausį. Kol mes nebūsime informuoti, kad treneriui kažko reikia, mes neturėsime jokių ketinimų kažką atlikti transferų lange žiemą."

Šį sezoną turime mažesnę komandą, nes joje yra nemažai "Barcelona B" žaidėjų. Visgi jie mums siunčia stiprius signalus, jog yra pasiruošę pirmos komandos vaidmeniui", - pridūrė katalonas.

Priminsime, kad "Barcelona" Neymarą 2017 metais PSG klubui pardavė už 222 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...