J. Carragheris: "Man Utd" turi geresnę sudėtį nei "Liverpool"

"Liverpool" klubo legenda Jamie Carragheris mano, kad dėl traumų ir kitų priežasčių subyrėjusi "Liverpool" sudėtis šiuo metu pagal pajėgumą nusileidžia net "Manchester United" komandai.

"Raudonieji", kurie per pastaruosius du turus kiek sukomplikavo savo padėtį "Premier" lygoje, žiemą atsisveikino su Nathanieliu Clyne'o, o iškart po traumą patyrė Trentas Alexanderis-Arnoldas. Taip pat vis dar negali žaisti Joe Gomezas, visiškai į rimtą nėra sugrįžęs ir Dejanas Lovrenas.

"Sakiau jau sekmadienį, kad "Manchester United" turi geresnę sudėtį nei "Liverpool". Žmonės tikriausiai mane palaikė keistu, tačiau mes po truputi pradedame matyti tokius požymius", – "Sky Sports" laidoje sakė buvęs gynėjas.

"Kloppas padarė klaidą leisdamas išvykti Clyne'ui. Žinau, kad jis turėjo šiokių tokių problemų su traumomis, tačiau tai nereiškia, kad turi leisti jam išvykti.

Šiuo metu dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje žaidžia Jamesas Milneris. Mes žinome, kad jis rungtyniavo kairiajame krašte ir buvo nuostabus, tačiau kitame krašte jis atrodo panašus į tą žaidėją, kuris absoliučiai yra pasimetęs savo pozicijoje.

Keita, kuris kainavo didelius pinigus, prieš "West Ham" buvo itin tylus ir gana dažnai prarasdavo kamuolius. Firmino nebuvo panašus į save, o iš Salah mes apskritai šią naktį nieko nepamatėme.

Ši situacija yra kiek bauginanti ne dėl to, kad yra jaučiamas spaudimas dėl titulo, bet dėl įvairių traumų, kurias turime įvairiose pozicijose. "Liverpool" neatrodo panašus į tą "Liverpool", kuris buvo prieš kelias savaites", – pridūrė J. Carragheris.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...