J. Carragheris paprieštaravo J. Kloppui: "Coutinho ir Suarezas nėra "Liverpool" legendos"

Didelės meilės savo buvusiai komandai po įvarčio neparodęs Luisas Suarezas neturėtų tikėtis šilto sutikimo "Anfield" stadione.

L. Suarezas kartu su Philippe Coutinho trečiadienį UEFA Čempionų lygoje padėjo "Barcai" įveikti "Liverpool" ekipą rezultatu 3:0. Vieną iš įvarčių įmušė ir urugvajietis, padėjęs pamatus šios pergalės link.

Dar po ketvirtfinalio rungtynių su "Porto" Jurgenas Kloppas teigė, kad pusfinalyje prieš "Barcą" jų lauks išskirtinės rungtynės prieš dvi buvusias klubo legendas – Suarezą ir Coutinho.

Po vakarykščių rungtynių šiuos žodžius komentavęs Jamie Carragheris pareiškė, kad J. Kloppas nėra visiškai teisus sakydamas tai: "Nemanau, kad "Anfield" stadione jie bus nušvilpti, tačiau Kloppas padarė klaidą sakydamas, kad tai yra dvi klubo legendos."

"Iš tikrųjų jie tokie nėra. "Liverpool" turi tiek daug žaidėjų, kurie yra iškovoję trofėjų ir pasidabinę Europos taurės medaliais, todėl pastarieji du nepatenka į šią kategoriją.

Tas pats galioja ir dabartiniams žaidėjams. Nė vienas iš jų nėra legenda, kol nelaimės svarbiausių tofėjų.

Nėra abejonių, kad Suarezas ir Coutinho davė daug "Liverpool" klubui, tačiau jie išvyko neatidavę savo geriausių karjeros metų čia. Jie išvyko kitur, kad laimėtų trofėjų.

Jie yra arti legendų, ypač Suarezas, kuris 2014 metais įkvėpė komandą kovoje dėl "Premier" lygos titulo. Jeigu komandai būtų pasisekę, jį dabar galėtume laikyti vienoje eilėje su Gerrardu ir Dalglishu", – tęsė J. Carragheris.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...