J. Draxleris tiki, kad PSG futbolininkai yra pajėgūs sustabdyti P. Pogbą

"Paris Saint-Germain" ekipos saugas Julianas Draxleris yra įsitikinęs, kad jo komanda yra pajėgi sustabdyti "Manchester United" lyderį Paulį Pogbą.

Prancūzas yra tikras "raudonųjų velnių" lyderis nuo momento, kai ekipos vairą perėmė Ole Gunnaras Solskjaeras. Per pastarąsias 9 rungtynes "Premier" lygoje P. Pogba pelnė net 8 įvarčius bei 5 kartus asistavo savo komandos draugams.

Tačiau tokia pasaulio čempiono forma negąsdina J. Draxlerio, kuris mano, kad jo komandos draugai yra pajėgūs susitvarkyti su laukiančia užduotimi.

"Jie turi puikių žaidėjų, ypač aikštės viduryje, kur žaidžia Pogba ir Matičius. Šie du žaidėjai bus svarbiausios figūros rungtynėse.

Tačiau mes taip pat turime aukštos klasės žaidėjų, kurie yra pajėgūs susitvarkyti su Pogba. Esame jį sėkmingai stabdę rungtynėse tarp Vokietijos ir Prancūzijos rinktinių.

Pažiūrėsime, ką jis parodys. Pogba aikštėje gali daryti praktiškai viską, bet mes turime tinkamų žaidėjų, kurie jį gali sustabdyti", - prieš artėjančią dvikovą šnekėjo J. Draxleris.