J. Evansas apie grandų susidomėjimą: esu "West Brom" žaidėjas ir kapitonas

Jonny Evansas tikisi, kad jam kitą savaitę sugrįžus į "West Bromwich Albion" komandą jokių problemų dėl vos neįvykusio perėjimo nekils.

Šiaurės Airijai atstovaujantis vidurio gynėjas itin domino "Manchester City", "Leicester City" bei Londono "Arsenal" klubus, tačiau visi pasiūlymai už jį buvo atmesti.

Paskutinę transferų lango dieną 29-erių metų futbolininkas ramiai ruošėsi rungtynėms prieš San Mariną, kurias vakar šiaurės airiai laimėjo rezultatu 3-0.

"Apie tai, kas vyko, aš iš tiesų žinau nelabai daug, nes buvau su rinktine", - kalbėjo Evansas.

"Kai esi viešbutyje, stengiesi susikoncentruoti ties tuo, o kai grįšiu, esu tikras, jog pasikalbėsiu su valdybos pirmininku ir treneriu. Visgi, prieš išvykstant sakiau: "Jeigu kas nors nutiks ar nenutiks, mes tiesiog su tuo susitaikysime".

"Kaip futbolininkas daugeliu atvejų nežinai, kas vyksta, ir daugelis dalykų tėra kalbos."

"Mes į tą procesą nesame įtraukti, bet santykiai išliko geri, nes tai buvo hipotetinė situacija. Aš tiesiog noriu grįžti prie to, ką dariau anksčiau, ir žiūrėti, kas nutiks."

"Aš esu "West Brom" žaidėjas bei kapitonas. Kalbėjau apie tai praėjusią savaitę ir laukiu, kol sugrįšiu bei pamatysiu vaikinus."

Evanso atstovaujama ekipa naująjį sezoną kol kas pradėjo puikiai - ji iškovojo septynis taškus ir kol kas užima penktąją vietą.