J. Hartas: "Man City" niekada nenustojo tikėti

„Manchester City“ vartininkas Joe Hartas po vakar pasiektos pergalės prieš „Roma“ UEFA Čempionų lygoje kalbėjo, kad jo ekipa nebuvo praradusi tikėjimo, jog gali patekti į kitą turnyro etapą.

Pralaimėjimai Maskvos „CSKA“ ir Miuncheno „Bayern“ bei lygiosios su „Giallorossi“ lėmė prastą Anglijos čempionų startą, tačiau antrajame rate iškovotos pergalės vis dėlto leido „miestiečiams“ prasibrauti į aštuntfinalį.

Mančesterio klubas bavarams atsirevanšavo rezultatu 3-2, o italus svečiuose įveikė 2-0.

„Tai – nuostabu. Sirgaliai mums labai padėjo, jie yra fantastiški,“ – anglas pasakojo Sky Sports.

„Į šią vietą atvykti sudėtinga, atstumas labai tolimas, tačiau Samiras suteikė jiems puikų vakarą pelnydamas neįtikėtiną įvartį.“

„Niekada negalvojome apie pasitraukimą iš turnyro. Esame stiprus kolektyvas. Tikime tuo, ką darome. Sezoną pradėjome prastai, tačiau „Premier“ lygą laimėti yra labai sunku, o mes tai padarėme net dukart per pastaruosius trejus metus.“

„Mes pasižymime ryžtu, tvirtu charakteriu, mūsų gretose rungtyniauja fantastiški žaidėjai.“

Lemtingame susitikime Romoje įvarčius pelnyti pavyko Samirui Nasri ir Pablo Zabaletai.

„Man City“ teko verstis be traumas patyrusių lyderio Sergio Aguero bei kapitono Vincento Kompany. Taip pat optimalios sportinės formos dar nėra įgavęs kitas svarbus futbolininkas Davidas Silva. Neabejojama, jog šis trejetas galės padėti ekipai ankrintamosiose varžybose ir anglai bus grėsmė bet kuriam klubui.