J. Hendersonas: "Anksti sakyti, ar esame favoritai laimėti Čempionų lygą"

"Liverpool" kapitonas Jordanas Hendersonas nesisvaido išankstinėmis prognozėmis dėl nugalėtojo UEFA Čempionų lygoje.

"Raudonieji" šį sezoną pradeda neįprastoje pozicijoje – jie yra dabartiniai Europos čempionai. Čempionų lygoje apginti titulą yra pavykę tik vienai komandai – Madrido "Real".

Paklaustas, ar mato savo komandą favoritę pakartoti praėjusio sezono sėkmę, J. Hendersonas atsakė: "Manau, kad dar per anksti kalbėti apie tokius dalykus."

"Sezoną pradėjome tikrai puikiai ir tikimės, kad galėsime tai tęsti. Mes vis dar jaučiame, kur galime patobulėti ir būti geresniais. Tą bandysime padaryti prieš "Napoli". Esame pasiruošę atiduoti viską, jog turnyro startas mums būtų sėkmingas", – kalbėjo futbolininkas.

"Visą laiką būdamas "Liverpool" klube jaučiau, kad visi nori nugalėti mus, todėl šis sezonas nebus išimtis. Mes, kaip ir kiekviena komanda, norime nugalėti visus, su kuriais žaidžiame.

Mūsų idėja nesikeičia – visada norime atsiduoti 100 procentų visose rungtynėse. Žinome, kad prieš "Napoli" turėsime labai sunkų testą. Tai puiki komanda.

Mes patys turime koncentruotis tik į save. Jeigu parodysime tą lygį, kuriame įprastai ir esame, manau, kad turėsime neblogus šansus laimėti", – pridūrė komandos kapitonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...