J. Heynckesas: T. Kroosas yra visų trenerių svajonė

Buvęs Miuncheno "Bayern" pergalių vėdlys Juppas Heynckesas juokaudamas pareiškė, kad Vokietijos rinktinės saugas Toni Kroosas galėtų pagalvoti apie karjeros pabaigą, nes jau ir taip pasiekė, ką gali svajoti kiekvienas futbolininkas.

27-erių metų Madrido "Real" ekipos narys šiuo metu kartu su Luka Modričiumi yra vadinami geriausiais planetos saugais. Nepaisant savo gana jauno amžiaus, T. Kroosas jau spėjo tris kartus triumfuoti UEFA Čempionų lygoje ir su Vokietijos rinktine tapti pasaulio čempionu.

J. Heynckesas duodamas interviu pripažino, kad labai žavisi šiuo futbolininku, kuris yra bet kurio trenerio svajonė.

"Toniui dar yra tik 27-eri ir jis jau tris kartus laimėjo Čempionų lygą, treble su "Bayern" bei tapo pasaulio čempionu su Vokietijos rinktine. Jam reikėtų pagalvoti apie karjeros pabaigą...", - juokavo buvęs treneris.

"Toni yra strategas. Madride jis tapo tik dar geresniu futbolininku. Jis žaidžia taip, kaip norėtų kiekvienas treneris, jog žaistų tavo žaidėjas", - pridūrė J. Heynckesas.

Vis dėlto pats T. Kroosas apie karjeros pabaigą dar tikrai negalvojo ir yra alkanas naujų pergalių: "Negaliu pasitraukti dėl to, kad laimėjau beveik viską (šypsosi). Visada yra naujų tikslų su klubu ir rinktine, o aš tenoriu viską su jais laimėti."

Praėjusį sezoną T. Kroosas "Real" ekipoje per sužaistas 48 rungtynes pelnė keturis įvarčius ir atliko net 17 rezultatyvių perdavimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...