J. Heynckesas: tris kartus iš eilės laimėti "Bundesliga" - neeilinis P. Guardiolos pasiekimas

71-ąjį gimtadienį šiandien švenčiantis Juppas Heynckesas duodamas interviu vokiečių dienraščiui "Kicker" sveikino Miuncheno "Bayern" su dar vienu Vokietijos "Bundesliga" titulo ir tik pridūrė, kad Pepas Guardiola bavarų ekipai vadovavo sėkmingai.

Trenerio karjerą baigęs J. Heynckesas prie atvykstant P. Guardiolai į klubą su "Bayern" spėjo triumfuoti Vokietijos čempionate. "Bayern" klubui tapti šalies čempionais pavyksta jau keturis kartus iš eilės. Nors ir vienas titulas priklausė J. Heynckesui, tačiau strategas nuopelnus neprisiima ir teigia, kad keturi iškovoti titulai paeiliui yra neeilinis P. Guardiolos pasiekimas.

"Buvo labai malonu, kai Pepas titulą skyrė man", - atviravo strategas. - Aš dalyvavau tik viename iš pastarųjų keturių titulų. Pepas laimėjo kitus tris ir tai yra neeilinis pasiekimas".

"Džiaugtis turėtų tik Pepas, nes tai jo vakarėlis. Ne tik dėl ketvirto titulo iš eilės, bet ir dėl to, kad tai jo atsisveikinimas. Per pastaruosius keletą metų kalbėjomės su Pepu. Tai būvo malonus pokalbiai, kuriuose buvo daug futbolo. Jam visada patiko tai, jog su manimi galėjo kalbėti ispaniškai", - pridūrė legendinis treneris.

Priminsime, kad po sezono P. Guardiola paliks "Bayern" ir trenerio karjerą tęs "Manchester City" klube.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...