J. Kloppas: "Abu klubai norėjo trofėjaus"

Jurgenas Kloppas po pralaimėtų pirmųjų sezono rungtynių teigė, kad pamatė gerąjį savo komandos veidą.

Sekmadienį "Liverpool" dėl "Community Shield" trofėjaus kovėsi su "Manchester City". Nugalėtojas paaiškėjo tik po 11 metrų baudinių serijos. Nepaisant to, kad šio trofėjaus rungtynės labiau yra laikomas draugiško pobūdžio, J. Kloppas teigė, kad iš abiejų komandų pasirodymų buvo galima spręsti, kad ši kova nebuvo panaši į draugišką "pasispardymą".

"Man City" atrodė pakankamai alkanas. Nereiškia, kad tai visada suveikia, bet šiandien vyko tikra kova", – pareiškė vokietis. – Po to, kas buvo pasakyta apie šį turnyrą, galime teigti, kad abi komandos buvo desperatiškos laimėti trofėjų".

"Mūsų komanda nėra ta, kuri vieną kartą būna patenkinta, o kitą – nenorinti dirbti. Charakteris, kurį parodė komanda, buvo neįtikėtinai geras.

Mes turėjome gana sudėtingą pasiruošimą sezonui, tačiau vaikinai padarė tai, ką ir turėjo padaryti. Mes žaidėme rungtynes prieš tikrai gerus varžovus ir tai mums neleido pasijausti gerai.

Šiandien buvo svarbu parodyti sirgaliams, kad vis dar galime žaisti gerai ir atiduoti visą save. Dabar lieka tęsti pradėtą darbą", – pridūrė J. Kloppas.

"Liverpool" komandos jau šį penktadienį lauks pirmosios "Premier" lygos rungtynės prieš "Norwich".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...