J. Kloppas apie M. Salah vaidybą: "Ar pražangos metu būtinai turi lietis kraujas?"

Jurgenas Kloppas kategoriškai neigia, kad Mohamedo Salah išprovokuojami 11 metrų baudiniai yra suvaidinti, mat stratego įsitikinimu jo komandoje tokių žmonių paprasčiausiai nėra.

"Liverpool" prieš Londono "Arsenal" mušė du 11 metrų baudinius, iš kurių vieną uždirbo būtent M. Salah. Tas pats egiptietis uždirbo 11 metrų baudinį ir rungtynėse su "Newcastle", kuris taip pat sukėlė abejones.

"Ar būtinai turi išsilieti kraujas, jog būtų skirtas 11 metrų baudinys? Aš manau, kad ne", - žurnalistams atšovė vokietis.

"Tuo momentu (prieš "Arsenal" – red.), jeigu niekas nebūtų palietęs Mo, jis būtų žengęs dar vieną žingsnį ir atlikęs šūvį. Kaip mes visi puikiai žinome, jis ties tuo yra tikrai neblogas. Taigi, mes turime tokias situacijas.

Aš neturiu supratimo apie tai, kas nutiko, tačiau teisėjas tikrai buvo arti to epizodo. Mes savo komandoje neturime žaidėjų, kurie simuliuoja pražangas ir tas 11 metrų baudinys tikrai nebuvo simuliacija.

Antras baudinys, kurį uždirbo Lovrenas, taip pat nebuvo simuliacija. Tokius sprendimus priima teisėjai. Per tris su puse metų mes susidūrume su situacijomis, kuriose dažniau negaudavome baudinio, nors jie iš tikrųjų ir būdavo", - pridūrė J. Kloppas.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 55.642%;"><iframe src="https://streamable.com/s/tzt49/ramgwq" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div> <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">How Salah wins penalties vs How Hazard wins penalties.  <a href="https://t.co/ejzmyNUcL7">pic.twitter.com/ejzmyNUcL7</a></p>&mdash; - (@CFCDon) <a href="https://twitter.com/CFCDon/status/1078048886592364544?ref_src=twsrc%5Etfw">December 26, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>