J. Kloppas apie P. Coutinho: darėme viską, bet jo noras išvykti į "Barca" buvo per didelis

Jurgenas Kloppas po pagaliau užbaigtos Philippe Coutinho transferos sagos pareiškė, kad "Liverpool" darė viską, kad brazilas liktų Anglijoje, tačiau futbolininko noras prijungti prie "Barcelona" buvo per didelis.

"Barcelona" vakar oficialioje svetainėje pranešė, kad galiausiai užbaigė sandorį su "Liverpool" dėl 25-erių metų saugo įsigijimo. P. Coutinho katalonams kainavo įspūdingą sumą - 160 mln. eurų, kuri jį padarė antru brangiausiu pasaulio futbolininko po Neymaro.

J. Kloppas oficialioje "Liverpool" svetainėje sakė: "Labai nenoriai, tačiau kaip klubas ir komanda turime atsisveikinti su puikiu draugu, nuostabia asmenybe ir fantastišku žaidėju.

Jokia paslaptis, kad Philippe perėjimo į "Barcelona" norėjo jau nuo liepos mėnesio. Jis primygtinai reikalavo manęs, kad jam duočiau leidimą išvykti. Savininkai ir net tie patys žaidėjai žinojo, kad Coutinho noras išvykti buvo desperatiškas.

Tačiau nepaisant to, mes sugebėjome žaidėją išlaikyti vasaros žaidėjų perėjimo lange tikėdamiesi, kad sezono metu jį pavyks perkalbėti ir įtikinti likti ilgesniam laikui.

Galiu pasakyti savo ir viso klubo vardu, kad mes darėme viską, jog Philippe liktų "Liverpool" komandoje. Tačiau jo galvojame buvo tik "Barcelona". Jis buvo šimtu procentų įsitikinęs, kad jo ir šeimos ateitis yra Barselonoje.

Tai buvo jo svajonė ir dabar žinau, kad perkalbėti jo buvo tiesiog neįmanoma."

"Liverpool" P. Coutinho įsigijo 2013 metų žiemą už 10 mln. eurų. Per visą šį laiką brazilas sužaidė 200 rungtynių ir pelnė 54 įvarčius, tačiau su klubu jokio trofėjaus taip ir nenuskynė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...