J. Kloppas: būčiau idiotas, jei vienos rungtynės pakeistų mano nuomonę

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas mano, jog net ir po pralaimėjimo šeštadienį prieš „Burnley“, šiuo metu įsigyti naujoką būtų kvaila.

Nors „raudonieji“ dominavo pagal kamuolio kontrolę, smūgius ir sukurtas progas, jiems nepavyko jų paversti įvarčiais, o varžovams buvo nusileista 0-2. Visgi, Kloppas ir toliau nėra nusiteikęs keisti savo požiūrio ir neieško komandai naujoko, teigdamas, jog jis tikrai neatliks panikos pirkinio.

„Jei vienos rungtynės pakeistų mano nuomonę, tada aš būčiau tikras idiotas. Žinau, kad jūs visi pirktumėte kairiojo krašto gynėją, tačiau saugą? Emre Canas buvo ant suolo, nes jis turėjo nugaros problemų, Lucas Leiva yra traumuotas ir jūs klausiate kada pamatysime kietai žaidžiantį saugą?  Atsakymas paprastas – aš nežinau, pažiūrėsime“, - teigė vokietis.

Treneris atskleidė, jog net ir po tokios nesėkmės jis sugeba įžvelgti teigiamų dalykų, tačiau pabrėžė, jog padarys viską, kad toks rezultatas nepasikartotų.

„Mes galėtume atrodyti geriau, tačiau aš mačiau daug gerų dalykų. Jei jūs man būtumėte pasakę pernai, kad mes prieš „Burnley“ žaisime taip, nors ir netobulai, aš būčiau tikrai nustebęs. Jie prieš mus negalėjo gintis taip, kaip jie norėjo. Tai nebuvo blogas žaidimas, tai tiesiog patirtis, kurios mes nenorėjome. Tai nėra problema gynyboje, tai puolimo problema.

Mes turime būti labiau pasiruošę mūsų žaidimo kūrime ir tokios klaidos nebeturi kartotis. Mes patys sau sukeliame papildomą spaudimą.“