J. Kloppas: galime susitvarkyti ir be Mane

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas tikina, kad jo komanda gali sėkmingai užbaigti sezoną ir be iš rikiuotės iškritusio savo lyderio Sadio Mane.

Senegalietis patyrė kelio traumą ir jam prireiks operacijos. Taigi, aikštėje šį sezoną jo jau nebeišvysime.

Krašto puolėjo netektis "raudoniesiems" gali tapti itin skausminga, nes kova dėl vietos "Premier" lygos stipriausiųjų ketverte darosi vis intensyvesnė.

"Žinau, kad visi kalba apie tai, kaip mums trūksta Sadio Mane ir mums Sadio Mane iš tiesų trūksta, tačiau jis mums labai nepadeda gynyboje, o progų, jog galėtume įmušti daugiau įvarčių, sukūrėme ir patys", - Kloppas kalbėjo apie lygiosiomis 2-2 pasibaigusias rungtynes prieš "Bournemouth".

"Vėlgi, kalbant apie antrąjį įvartį, Sadio nebūtų labai padėjęs gynyboje, taigi, Sadio netekties įtaka nebuvo tokia didelė."

"Štai kodėl aš taip jaučiausi pabaigoje. Viskas galėjo būti gerai. Tai galėjo būti tobulas mačas atsižvelgiant į rezultatą - bloga pradžia, sugrįžimas į rungtynes su sergančiu Philu (Coutinho - red. past.) bei pavargusiu Roberto (Firmino - red. past.), visi tie dalykai."

"Tai galėjo būti tobulas rezultatas, bet, deja, tarp tobulo rezultato ir tokio, su kuriuo sunku susitaikyti, kartais yra tik viena sekundė. Būtent taip buvo šiame mače."

Mane šį sezoną per 27 "Premier" lygos susitikimus yra pasižymėjęs 13 įvarčių bei šešiais rezultatyviais perdavimais.