J. Kloppas: "Hazardas gali tapti geriausiu futbolininku pasaulyje"

Jurgenas Kloppas prieš artėjančią svarbią dvikovą su Londono "Chelsea" negailėjo pagyrų varžovų žvaigždei Edenui Hazardui.

Pasak specialisto iš Vokietijos, gintis prieš Belgijos rinktinės krašto puolėją yra ypatingai sudėtinga užduotis, tačiau jis bandys paruošti komandą, kad ši būtų pajėgi sustabdyti belgą.

"Edenas prie savo geriausios dienos gali iškart tapti numeriu vienu pasaulyje", – išsireiškė J. Kloppas. – Jis turi nuostabią karjerą. Jis turi daug savybių, kurias aš mėgstu futbole. Taip puikus futbolininkas".

"Kaip ir visi geri futbolininkai, jis žais prieš mus, todėl mes turime daryti viską, kad jis negalėtų pasijausti laisvai su kamuoliu. Tai mums labai padėtų.

Pasikviesime į aikštę 13 žaidėjų ir tie du bus atsakingi tik už Edeną. Kalbant rimtai, geriausia, ką mes galime padaryti, tai sumažinti perdavimų skaičių link jo ir geriau reaguoti į situacijas nei kitos komandos. Tai nėra lengva, nes jeigu jis spėja prisitaikyti prie kamuolio, tai jau yra "šaukštai po pietų".

Gali kuo geriausiai "skaityti" žaidimą ir perdavimus, tačiau galiausiai 1 prieš 1 situacijose tu neapsiginsi. Turi sulaukti pagalbos iš kažkur kitur.

Man labai patinka tokie futbolininkai. Jeigu jis žaidžia savo rungtynes, mes turime su tuo susitaikyti. Jeigu mums pavyks priversti Edeną žaisti ne taip kaip visada, tai bus geras ženklas mums", – pagyrų belgui negailėjo J. Kloppas.

"Liverpool" ir "Chesea" akistata įvyks sekmadienį 18:30 val.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...