J. Kloppas: "Naujuosius metus sutiksime garsiai"

"Liverpool" 2018 metus užbaigė pačia aukščiausia nata – paskutinėse šių metų rungtynėse "raudonieji" pratęsė savo pergalingą žygį sutriuškinę Londono "Arsenal" komandą.

Be pralaimėjimų Anglijos "Premier" lygoje šį sezoną žygiuojantys "raudonieji" namuose rezultatu 5:1 nepaliko jokių vilčių "Arsenal" ekipai. "Liverpool" šį sezoną yra rimtai nusitaikęs į titulą – prieš artimiausius persekiotojus yra įgijęs 9 taškų pranašumą.

J. Kloppas teigia "nesantis idiotas" ir supranta, kad po gruodžio mėnesio titulai nėra laimi, tačiau pripažino, kad Naujuosius metus greičiausiai sutiks garsiai.

"Galbūt Naujųjų metų šventė ir bus šiek tiek garsesnė, bet galbūt taip ir nebus, nes mano šou nemėgsta didelio garso. Turime mėgautis šiuo momentu, bet jau būti pasiruošę sausio 3 dienai", - teigė J. Kloppas.

"Jeigu kitose rungtynėse prarasime tris taškus, žiniasklaida iškart pradės sakyti, kad jau jaučiame įtampą. Mes negalime žaisti tokių rungtynių ir to nedarysime.

Šiuo metu tai yra maratonas, kurį mes bėgame. Kai tu dalyvauji maratone turėdamas naujus batus ir marškinėlius, visi aplink tavimi yra susižavėję, tačiau tu esi vienas, kuris turi bėgti. Tai yra mūsų situacija", - pridūrė J. Kloppas.

Strategas apie sausio 3 dieną užsiminė neatsitiktinai – jų išvykoje lauks dvikova su didžiausiu konkurentu šį sezoną "Manchester City" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...