J. Kloppas netiki "Man Utd" šansais miesto derbyje

Įnirtinga kova dėl "Premier" lygos trofėjaus tęsiasi. Šiuo metu pirmaujanti "Liverpool" ekipa turi 86 taškus bei dviem lenkia "Manchester City". Tiesa, "miestiečiai" yra sužaidę rungtynėmis mažiau, o trečiadienį jų laukia derbis su "Manchester United".

Vis tik "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas po sekmadienį iškovotos pergalės prieš "Cardiff" abejojo, kad "raudonieji velniai" yra pajėgūs pasipriešinti "Man City" futbolininkams.

"Mes negalime daryti įtakos Mančesterio derbio rezultatui. Panašu, kad to negali padaryti ir "Manchester United". Kaip jie sužaidė? Pralaimėjo 3:0 ar 4:0 prieš "Everton"?" - bendraudamas su "Sky Sports" ironiškai klausė J. Kloppas.

"Tai bus dar vienos normalios rungtynės "Man City" ekipai. Mes žaidėme su "United" tuomet, kai jie buvo pakilime, todėl rezultatas buvo 0:0. Tad jei pasitaikys gera diena, galbūt, Mančesterio derbis gali baigtis lygiosiomis.

Pažiūrėsime, kas nutiks trečiadienį, tačiau bet kokiu atveju mums liks sužaisti rungtynių ir po to.

Tai - sudėtinga kova. Privalome žiūrėti tik į savo rungtynes. Tai mums puikiai veikė iki šiol, todėl nematau priežasčių, kodėl reikėtų elgtis kitaip", - pridėjo strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...