J. Kloppas po pralaimėjimo įžvelgė ir pozityvo: "Pagaliau nebereikės vaikytis rekordų"

Jurgenas Kloppas po pirmojo pralaimėjimo šiame Anglijos "Premier" lygos sezone neparodė didelio nusivylimo.

Šeštadienį vakare "Liverpool" ekipą sustabdė netikėtas varžovas – "Watford" klubas. Antrajame kėlinyje tris įvarčius įmušusi "širšių" ekipa rezultatu 3:0 sutriuškino Anglijos vicečempionus.

Beveik nėra abejonių, kad "Liverpool" šį sezoną iškovos lygos titulą, tačiau pastaruoju metu buvo likęs vienas klausimas – ar jiems tai pavyks padaryti nepralaimėjus.

J. Kloppas mano, kad ši nesėkmė leis žaidėjams išsivalyti nuo minčių apie rekordus.

"Kažkada pralaimėjimas turėjo ateiti. To tikrai nelaukėme, bet žinojome, kad tai nutiks", – po rungtynių sakė strategas.

"Galiausiai tai nutiko ir tame įžvelgiu pozityvo, nes mes buvome arti rekordų. Dabar vėl galėsime žaisti laisvai ir nesivaikyti jų", – tęsė strategas.

Paklaustas, kas konkrečiai įvyko, kad komanda subyrėjo mače su "Watford", J. Kloppas atsakė: "Jie žaidė taip, kaip ir norėjo, mes – ne. Jau pirmajame kėlinyje susidūrėme su sunkumais. Mes turime priimti faktą, kad šiose rungtynėse nebuvome pakankamai geri.

Prie rezultatu 0:2 dar turėjome šansą grįžti, tačiau tada jie pasinaudojo mūsų klaidą ir rezultatas tapo 3:0. Net ir tada bandėme, nepasidavėme pykčiui ir nepradėjome kibti kažkam į į atlapus."