J. Kloppas: "Tikėjomės kitokio rezultato, tačiau lygiosios nėra blogai"

Daug susidomėjimo sulaukusi dvikova tarp "Liverpool" ir Miuncheno "Bayern" komandų nuvylė savo turiniu – 90 minučių kova baigėsi be įvarčių.

"Liverpool" dėjo didžiules pastangas puolime, tačiau gerai organizuota "Bayern" gynyba nepaliko šansų namuose žaidusiai komandai.

Kaip po rungtynių teigė Jurgenas Kloppas, jie svajojo apie visai kitokį rezultatą, tačiau nulinės lygiosios nėra blogai prieš atsakomąją dvikovą.

"Nesu septintajame danguje, tačia su rezultatu viskas yra gana neblogai", – po rungtynių sakė J. Kloppas. – Varžovams sunkinome gyvenimą su paskutiniais perdavimais, kurių metų susikūrėme 10 ar 12 pavojingų situacijų. Žinoma, galėjome sužaisti ir gerokai geriau".

"Pirmajame kėlinyje turėjome daugiau šansų. Negalėčiau prisiminti bent vieną pavojingą progą, kurią abi komandos susikūrė antroje mačo pusėje. Tai nebuvo pati gražiausia Čempionų lygos naktis", – gana prastą šių rungtynių lygį pripažino strategas.

"Liverpool" prieš "Bayern" vertėsi be Virgilio van Dijko, tačiau J. Kloppas pasidžiaugė, kaip gynyboje sudirbo Fabinho ir Joelio Matipo duetas.

"Nepraleidome įvarčio be savo pagrindinio žmogaus – van Dijko. Nedaug žmonių iš mūsų to tikėjosi. Gynėmės tikrai gerai, buvo nemažai pozityvių dalykų", – pridūrė vokietis.