J. Kloppas: "UEFA kažką turi daryti su finansinių taisyklių nesilaikančiais klubais"

Jurgenas Kloppas teigia nesusipažinęs dar detaliai su "Football Leaks" informacija, tačiau pabrėžė, kad FFP (Financial Fair Play) atsiradimas futbole yra sveikintinas dalykas ir UEFA turėtų skirti didesnę dėmesį klubams, kurie nesilaiko taisyklių.

"Football Leaks" paskelbtoje publikacijoje aiškiai nurodomi du klubai, kurie Gianni Infantino ir Michelio Platini pakalba išvengė didelių baudų ir pašalinimų iš UEFA turnyrų - "Manchester City" bei Paryžiaus "Saint-Germain".

Abu klubai gerokai viršija pajamas įsigydami naujus žaidėjus, tačiau vis tiek išvengia griežtų sankcijų.

"Aš girdėjau šią istoriją per "Der Spiegel", tačiau su ja dar nesusipažinau", - sakė J. Kloppas. - Sunku kažką komentuoti daug nežinant, tačiau bendrai kalbant FFP yra geras dalykas futbole".

"Jeigu klubai nesilaiko taisyklių, UEFA kažką turi daryti. Neturiu supratimo, kas vyksta tiksliai, tačiau žinau, kad kalbama apie Paryžiaus klubą ir "Man City".

Nesu tikras, ar dar buvo kalbama apie kitus klubus. Tai yra viskas, ką galiu pasakyti. Kaip ir minėjau, FFP yra geras dalykas, nes jis visiems nustato vienodas taisykles.

Jeigu viskas yra gerai, vadinasi taip ir yra. Jeigu ne, tada kažkas turi kažką daryti", - savo nuomonę pasakė J. Kloppas.