J. Lingardas vis dar tikisi finišuoti didžiajame ketvirtuke

"Manchester United" ekipos saugas Jesse Lingardas mano, kad komanda vis dar turi realius šansus sezoną užbaigti didžiajame ketvirtuke.

"Raudonieji velniai" be pergalės "Premier" lygoje yra jau keturias rungtynes iš eilės. Šiuo metu juos nuo ketvirtos pozicijos skiria aštuoni taškai, o nuo pirmos – net 18.

J. Lingardas mano, kad "Man Utd" sužaidė puikias rungtynes su Londono "Arsenal" ir pasitikėjimo lygis persikels į kitus mačus.

"Iki sezono pabaigos dar yra tolimas kelias. Mūsų tikslas yra keliauti į kiekvienas rungtynes ir siekti iškovoti tris taškus", - trumpai apie komandos ambicijas pasisakė anglas.

"Šį mėnesį mūsų laukia daug rungtynių, todėl visiems žaidėjams reikia būti pasiruošusiems. Akivaizdu, kad įvyks daug rotacinių dalykų, tačiau visi žaidėjai turi būti pasiruošę atiduoti save visu 100 procentų.

Sudėtyje yra jaučiamas pasitikėjimas – mes tikime tuo, ką darome. Rungtynėse su "Arsenal" savo fanams parodėme atsidavimą aikštėje, kuris ir nulėmė mūsų gerą pasirodymą.

Žinoma, "Man Utd" klube visada yra jaučiama didelė atsakokomybė, tačiau tu privalai susitvarkyti su šiuo spaudimu", - pridūrė J. Lingardas.

"Man Utd" ekipos savaitgalį lauks dvikova su lygos autsaideriu – Londono "Fulham" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...