J. Lopetegui apie "La Liga" pirmenybes Amerikoje: kiekviena komanda turi žaisti savo aikštėje

Madrido "Real" treneris Julenas Lopetegui nėra nusiteikęs "La Liga" pirmenenybių rungtynes važiuoti žaisti į Jungtines Amerikos Valstijas.

"La Liga" išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad beliko sulaukti Ispanijos futbolo federacijos patvirtinimo dėl "Girona" - "Barcelona" klubo rungtynių perkėlimo į JAV. Vėliau norima, kad Amerikoje būtų žaidžia ir daugiau šios šalies dvikovų.

Paklaustas, ar pats yra už tokį "La Liga" atsinaujinimą, J. Lopetegui kategoriškai nesutiko: "Nesu vienas tų, kuris buvo už tai, ką priėmė "La Liga". Tokios sąlygos padaro nelygius komandų šansus pirmenybėse. Kiekviena komanda privalo žaisti tik savo pačių aikštėje."

Visgi J. Lopetegui šiuo metu turi kitą galvosūkį - jau rytoj jo komandos lauks itin atkaklios rungtynės "San Mames" stadione su Bilbao "Athletic". Strategas nesitiki lengvo pasivaikščiojimo:

"Athletic" turėjo kone pilną sudėtį pasiruošimui šias kelias savaites, todėl visi žinome, ko galime tikėtis iš jų. Tai bus puikios, bet tuo pačiu ir sunkios rungtynės. Turime žaisti taip, kaip tai darėme iki rinktinių pertraukos."