J. Lopetegui: "Atleidimas? Apie tai dabar galvoju mažiausiai"

Julenas Lopetegui išgyvena tikrą košmarą - strategas per mažiau nei šešis mėnesius gali prarasti du kone prestižiškiausius darbus pasaulyje.

Madrido "Real" šeštadienį įvykusioje "La Liga" dvikovoje patyrė trečiąją pralaimėjimą iš eilės. Nors Ispanijoje nuo lyderių vis dar atsiliekama tik keturiais taškais, stratego karjera pakibo ant plauko.

Spaudos konferencijoje paklaustas apie nerimą dėl savo ateities, J. Lopetegui atsakė: "Darbas? Tai yra paskutinis dalykas apie ką dabar galvoju."

"Žinau tai, kad turiu paruošti žaidėjus itin svarbioms rungtynėms antradienį. Turėjome laimėti prieš "Levante", tačiau futbolas kartais yra negailestingas, o laimi tie, kurie muša daugiau.

Mes turime susėsti ir pagalvoti, ką darome ne taip. Mes nepelnome įvarčių, tačiau negalima teigti, kad nekuriame progų ir nedarome daug kitų gerų dalykų puolime.

Mano žaidėjai nenusipelno šios bausmės. Mes turime atsitiesti ir ruoštis Čempionų lygai", - pridūrė kelis žodžius apie rungtynes, kuriose pats gali ir nebūti, J. Lopetegui.