J. Lopetegui gali būti atleistas šiandien, pagrindinis kandidatas į jo vietą - S. Solari

Florentino Perezas nori pakartoti Zinedine'o Zidane'o istoriją - Julenas Lopetegui yra stumiamas iš trenerio pozicijos ir į jo vietą po mažu yra kviečiamas antrą komandą treniruojantis strategas.

"Marca" teigimu, yra nemaža tikimybė, kad J. Lopetegui nebestovės prie atsarginių suolo jau rytoj įvyksiančioje dvikovoje prieš Pilzeno "Viktoria". Manoma, kad F. Perezas yra pasiruošęs įteikti atsisveikinimo laišką.

Tokios kalbos yra gana pagrįstos - J. Lopetegui "baltųjų" komandos į pergalę negali atvesti jau penktas rungtynes iš eilės.

Minėtas leidinys nurodo, kad greičiausiai J. Lopetegui pareigos būtų patikėtos buvusiam klubo žaidėjai ir dabar "Castilla" žaidėjus treniruojančiam Santiago Solari.

Jis jaunimo komandą pradėjo treniruoti iškart Zinedine'o Zidane'ui perėmus pagrindinės ekipos vairą. Jo rezultatai "Castilla" komandoje pirmus du metus buvo ganėtinai prasti, tačiau šį sezoną per devynias rungtynių jie dar nėra patyrė nė vieno pralaimėjimo trečiame šalies futbolo divizione.

"Marca" taip pat pabrėžia, kad kandidatų sąraše yra Antonio Conte ir Laurentas Blancas, tačiau daugiau šansų, kad laikinojo trenerio pareigos atiteks būtent S. Solari. Jeigu argentinietis įrodytų savo vertę, sezono pabaigoje gautų naują kontraktą, nepavykus užfiksuoti gerų rezultatų, vasarą vėl būtų taikomasi į Mauricio Pochettino.