J. Lopetegui: "Trys sunkios savaitės sužlugdė mano karjerą "Real" klube"

Nors ir vėlesnė sezono eiga parodė, kad Julenas Lopetegui nebuvo vienintelė priežastis, kodėl Madrido "Real" patyrė tiek daug pralaimėjimų, ispanas tiki, kad jo karjera šiame klube galėjo susiklostyti gerokai sėkmingiau.

J. Lopetegui, kuris po pasiekto susitarimo su "Real" buvo atleistas iš Ispanijos rinktinės trenerių pareigų prieš pat pasaulio čempionato startą, darbu Madrido ekipoje ilgai nepasidžiaugė – jam buvo parodytos durys spalio 29 dieną.

Prisiminęs sezono pradžią "Real" gretose, J. Lopetegui teigia, kad komanda pačioje pradžioje rodė puikų žaidimą, tačiau keletas nedėkingų rungtynių, kurios vėliau virto visa serija, sužlugdė jo tolimesnius tikslus.

"Mes turėjome tikrai neblogą sezono startą, kuriame buvo keletas puikių rungtynių", – sakė J. Lopetegui.

"Vėliau patekome į nesėkmingą trijų savaičių seriją, kurioje susidūrėme su problemomis puolime. Daugumoje tų rungtynių buvome geresni nei varžovai, tačiau mūsų pasirodymas galiausiai baigdavosi nesėkme. Tokie dalykai gali nutikti bet kuriai komandai.

Mes galvojome, kad dar turėsime laiko, ypatingai dėl fakto, kad visa komanda vis dar buvo vieninga ir norinti pakeisti situaciją", – pridūrė be darbo esantis strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...