J. Lopetegui: vienerios rungtynės nepakeis mūsų sprendimų transferų lange

Madrido "Real" trenerio Juleno Lopetegui oficialus debiutas baigėsi nesėkmingai - "baltieji" po pratęsimo krito prieš Madrido "Atletico" ir pralaimėjo kovą dėl UEFA Supertaurės trofėjaus.

J. Lopetegui debiutas galėjo baigtis sėkmingai, nes Madrido "Real" ilgą laiką pirmavo rezultatu 2:1, tačiau itin neapdairus Marcelo žaidimas gynyboje padovanojo "Atletico" komandai įvartį, kuris komandas išvedė į pratęsimą.

Strategas po rungtynių sakė, kad tai skaudus pralaimėjimas, tačiau šios rungtynės nėra visas sezonas ir dėl jų nežada keisti tai, ką jie buvo užsibrėžė visą vasarą.

"Mes atlikome keletą rizikingų sprendimų, kuriuos neturėjome padaryti. Tačiau futbolas tam ir yra, kad pasimokytum iš savo klaidų ir jų daugiau nebekartotum. Nemanau, kad šiandien pralaimėjome dėl fizinės kondicijos, tai buvo dėl to, kad nebuvome geri su kamuoliu. "Atletico" mus nubaudė po visų mūsų klaidų", - sakė J. Lopetegui.

Paklaustas, ar po šių rungtynių gali įvykti pasikeitimai sudėtyje, strategas atsakė: "Nemanau, kad dar bus daug pasikeitimų komandoje. Mes turime pamiršti šias rungtynes, pakelti galvą ir ruoštis startui "La Liga" pirmenybėse."

"Viskas šiose rungtynėse klostėsi neblogai iki tol, kol "Atletico" neįmušė savo trečiojo įvarčio. Po jo komanda sutriko, o atsitiesti tokiu rungtynių momentu yra ypatingai sunku", - pridūrė ispanų specialistas.

Madrido "Real" savo žygį "La Liga" pirmenybėse pradės sekmadienį rungtynėse prieš "Getafe".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...